Hvem er vi?

Jysk bogføring ApS ligger ved Skanderborg. Jysk bogføring er et mindre firma, der beskæftiger sig med bogføring, udarbejdelse af løn, momsopgørelse, debitor- og kreditorstyrring samt udarbejdelse af diverse afstemninger og klargøring at materiale til revisor, for små og mellem store virksomheder. Vi hjælper også gerne med andre opgaver så som rykning af debitor samt betaling af regninger o.l. opgaver.

Arbejdet udføres hos dig eller på vores eget kontor alt efter, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig som kunde.

 

Sådan arbejder vi
Vi tilrettelægger vores arbejde efter dine ønsker og behov. Ønsker du, at vi kommer ud til dig på dit kontor eller er det mere praktisk, at vi foretager bogføringen på vores eget kontor? Det er op til dig.

Hos dig
Du har mulighed for at vælge at få os ud til dig og hjælpe med bogføringen mm. Vi aftaler, hvor ofte vi kommer, det kan være en gang om ugen, en gang om måneden eller en gang i kvartalet alt efter, hvad dit behov er.

Hos os
Du har også mulighed for blot at aflevere dine papir og bilag til os, så klarer vi det hele på vores kontor.

Fleksible arbejdstider
Vi tilpasser vores arbejdstider efter dine ønsker og åbningstider. Skal vi assistere dig i din virksomhed, finder vi sammen et tidspunkt, der passer dig.

 

Conni Pedersen:

Conni er uddannet revisorassistent. Conni afsluttede sin uddannelse som revisor assistent hos en revisor i Skanderborg i 2001, efter endt uddannelse arbejdede Conni som bogholder i ca. 2 år.  Fra 2004 til 2007, som selvstændig. Fra 2008 – 2014 har hun arbejdet som revisorassistent ved Samvirkende Revisorer i Skanderborg indtil hun startede hos Jysk Bogføring ApS i 2014.

Som assistent har Conni arbejdet med bogføring, momsopgørelse,løn, udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskaber både for selskaber og private.

Hun har hjulpet kunder med indberetning til SKAT, diverse oprettelser ved offentlige myndigheder.

Mail: cp@jyskbogforing.dk

Tlf. 2164 5308

Kontakt os i dag

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook newsfeed.cshtml)
Top